Stresspolitikken

En god og solid stresspolitik er et effektivt værktøj i det forebyggende arbejde mod stress og kan være med til at nedsætte det samlede sygefravær - og samtidig hæve trivsel og arbejdsglæde.

 

En stresspolitik er et andet navn for en handlingsplan der fortæller, hvad man skal gøre for at forebygge stress, og hvad gruppen eller den enkelte skal foretage sig hvis man selv eller en kollega bliver sygemeldt på grund af stress?

 

Hvorfor skal vi have en stresspolitik?

Stress er langt mere udbredt og har langt værre konsekvenser for den stressramte end man tidligere var klar over. I 2009 står Ugebrevet A4 bag en undersøgelse om stress. Resultatet af undersøgelsen og kommentarerne fra forskellige aktører på arbejdsmarkedet, viser hvordan man tænkte og handlede for blot 5 år siden. Undersøgelsens resultater tydeliggjorde hvor mange ressourcer der gik spildt, når man ikke havde fokus på stress eller betragtede stress som noget den enkelte selv bærer ansvaret for. Resultaterne af undersøgelsen danner baggrund for mange af de meninger og tiltag som i de sidste 5 år siden er blevet hverdag.

 

Foredraget "Stresspolitikken" indeholder specifikke retningslinjer og skabeloner til at få en stresspolitik implementeret -  og med praktiske anvisninger til, hvordan en stresspolitik kan bidrage i det samlede arbejde med at skabe trivsel og nedbringe sygefravær.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Målet med en stresspolitik, er at modvirke stress, da stress indvirker negativt på den enkeltes arbejdsindsats og på arbejdsmiljøet generelt. En stresspolitik kan være med til at man ikke mister betydningen af stress, men i stedet forholder sig aktivt til de problematikker der følger med stress og værdien af et godt psykisk arbejdsmiljø. 

 

En stresspolitik er med til at fjerne angsten for stress og dermed også med til at øge medarbejdernes tryghed i arbejdet. 

 

Med blot 1 times foredrag og 1 times opfølgende workshop (inkluderet) er man godt i gang. Kontakt os for et uforpligtende møde på telefon 2084 3596 eller send os en mail på post@coachklinikken.dk.

 

Foredragsholderen er Mogens Nielsen der til dagligt arbejder som stresscoach og foredragsholder i virksomheden Coachklinikken i Svendborg og som stresscoachunderviser i firmaet HRCARE. Han hjælper desuden virksomheder med at kortlægge og opbygge medarbejdernes modstandsdygtighed overfor stress gennem formidling af de seneste forskningsresultater og ved brug af videnskabelige dokumenterede måleværktøjer.

MÅLGRUPPE

Ledere og medarbejdere

 

Varighed

1 time + pause + 1 time til workshop.

 

PRIS  

kr.  4.900,-    +moms.

Adresse

Strandvej 11

5700 Svendborg

Telefon

+45 2084 6362  

  • LinkedIn Clean
  • facebook
  • w-googleplus

© 20

© 2012- 2020

Coachklinikken.dk

CVR 8270 1559