Stress ambulancen

Stress ambulancen er et tilbud til dig der vil have introduceret en bæredygtig stresspolitik baseret på en opdateret viden om stress og stresshåndtering.

Tilbuddet består af 2 korte kurser af 2 timers varighed, der afholdes i lokaler på virksomheden. (Kan også tilbydes afholdt i eksterne lokaler). 

 

Det første kursus (Kram din stress) - giver deltagerne en grundliggende viden om stress, hvad stresser os, hvordan påvirker stress os fysiologisk og psykisk og hvordan opdager man stress hos sig selv eller en kollega. 

 

Kursus nummer 2, (Stresspolitikken), tager udgangspunkt i den viden vi lærte på det første kursus, og fortæller om stresshåndteringsteknikker og hvorledes ansvaret for stress kan opdeles på individet, kollegaen, ledelse og organisationen. Kurset giver håndfaste bud på hvordan en stresspolitik kan opbygges, og klæder deltagerne på til efterfølgende selv at kunne udforme og implementere en stresspolitik. 

 

Kurserne koster kr. 3.900,- + moms pr. stk. med op til 20 deltagere. (Prisen er en total pris - ikke en pris pr. deltager)

 

Kurserne kan følges op med "førstehjælp til kulturen i din virksomhed" - læs mere her...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foredragsholderen er Mogens Nielsen der til dagligt arbejder som stresscoach og foredragsholder i virksomheden Coachklinikken i Svendborg og som stresscoachunderviser i firmaet HRCARE. Han hjælper desuden virksomheder med at kortlægge og opbygge medarbejdernes modstandsdygtighed overfor stress gennem formidling af de seneste forskningsresultater og ved brug af videnskabelige dokumenterede måleværktøjer.

Forebyggelse af stress gennem formidling

Ansvaret for stress ligger både hos den enkelte, men også hos kolleger, ledelse og  organisationen. Modellen er her kendt som IGLO modellen.

Adresse

Strandvej 11

5700 Svendborg

Telefon

+45 2084 6362  

  • LinkedIn Clean
  • facebook
  • w-googleplus

© 20

© 2012- 2020

Coachklinikken.dk

CVR 8270 1559