Job og Karriere

Få en personlig JobCoach

At finde sit ønskejob, at søge et nyt job i det hele taget - "er det hårdeste job, der findes"!

Mange anser det for trivielt at skulle søge nyt job. Specielt når man er blevet ledig i forbindelse med en fyringsrunde - eller blot vil tilbage til arbejdsmarkedet efter orlov, barsel eller lignende.

 

"At have job er en menneskeret - så giv mig noget at gøre - så skal jeg gøre det"!

 

Intet syntes mere besværligt, mere svært, mere frustrerende - end det at skulle søge job i en verden, hvor der ikke syntes at være job at få.

 

Det handler ikke om at "skulle tage sig sammen" - det handler om viden. Viden om én selv, hvem er du egentlig, og hvilke værdier vil du kæmpe for?. Viden om jobbet der søges på, viden om hvad dem, der læser jobansøgninger virkelig ser på - og sidst, men ikke mindst din vilje til at ville nå dine mål.

 

Vejen til en succesfuld jobansøgning handler om sprog, information og formulering, det handler om netværk, det handler om at  vide, hvem man er, hvad man kan, og hvad man vil!

Når man først har lært, hvilke værktøjer man skal bruge - og hvordan man skal bruge dem - så bliver ens evne til at søge de rigtige job, på den rigtige måde, så meget bedre at sandsynligheden for at få sit ønskejob bliver væsentligt forbedret.

 

Overbevisninger?

Overbevisninger er de grundlæggende regler, vi lever efter, og som styrer vores tanker og adfærd. De er vores filter i forhold til verdenen, so vi oplever den. De er ikke baseret på fakta, men vi agerer, som om de var.

 

Med en JobCoach ved din side i kampen for at finde et nyt job, bliver dine overbevisninger udfordret og vendt til din fordel. Dit regelsæt bliver opdateret og strømlinet til lige netop den situation, du ønsker at opnå.

 

Personlig Coach?

Allerede fra din første coachsession oplever du et øget fokus og ny bevidsthed omkring dine muligheder. Din personlighed kortlægges og sammenholdes med dine mål og ønsker.

At have en personlig Coach i jobsøgningen, betyder at dit indblik og din forståelse for jobsøgningens mange aspekter øges til et niveau, hvor du bliver selvsikker i din søgning og meget bevidst om lige netop dine muligheder.

 

Du får dit præsentationsmateriale justeret til i forhold til de forventninger som en moderne rekrutteringsmedarbejder har til en ansøgning.

 

Vælger du en coachsession med jobafklaring får du følgende:

  • Personanalyse - En analyse der giver dig et billede af, hvorfor du handler, som du gør. 

  • Værdiafklaring- Hvad er dine egentlige værdier, og hvordan prioriterer du dem. 

  • CV gennemgang - Sammen ser vi på dit CV og ser, om der kan ske forbedringer 

  • Jobansøgningen -Tips og tricks til udarbejdelse af en jobansøgning - gennemgang af den færdige ansøgning.

 

Coachklinikken hjælper med karrieren

Download brochuren "Nyt Job"

Adresse

Strandvej 11

5700 Svendborg

Telefon

+45 2084 6362  

  • LinkedIn Clean
  • facebook
  • w-googleplus

© 20

© 2012- 2020

Coachklinikken.dk

CVR 8270 1559